Giethoorn is een prachtig dorp gelegen in de Nederlandse provincie Overijssel en staat bekend om zijn pittoreske grachten en kanalen, omringd door groene weiden en rietgedekte boerderijen. Het is een populaire bestemming voor zowel lokale als internationale toeristen vanwege de vele mogelijkheden om te varen en te fietsen.

Varen in Giethoorn is een must-do activiteit. Het dorp wordt ook wel het ‘Venetië van Nederland’ genoemd vanwege de vele waterwegen die door het dorp lopen. Er zijn verschillende manieren om te varen in Giethoorn. U kunt een boot huren en zelf de grachten verkennen of u kunt een rondvaart maken met een ervaren gids die u alles kan vertellen over de geschiedenis van het dorp. Er zijn ook kano’s en waterfietsen te huur voor degenen die op zoek zijn naar iets actiever.

Of u nu liever vaart of fietst, Giethoorn biedt voor elk wat wils. Met zijn schilderachtige grachten, groene weiden en pittoreske boerderijen is het een van de mooiste en meest unieke dorpen van Nederland. Plan dus zeker een bezoek aan Giethoorn tijdens uw volgende vakantie in Nederland!

De meeste bedrijven verhuren ook fietsen.

7 bedrijven om een boot te huren in Giethoorn!

Smit Giethoorn

Zuiderpad 58 en 52 8355 CC GIETHOORN

Smits paviljoen

Binnenpad 29a 8355 BR Giethoorn

't Zwaantje

Dominee T.O. Hylkemaweg 1 8355 CD Giethoorn

Koppers Giethoorn

Ds. T.O. Hylkemaweg 3 & 4 & 13 8355 CD Giethoorn

Bootverhuur Frank Raggers

Beulakerweg 50B 8355 AJ Giethoorn

Fanfare Giethoorn

Grand Café Fanfare Binnenpad 68 - Giethoorn

LANDIJE Botenverhuur

Molenweg 2a 8355 AT Giethoorn

Fietsverhuur Giethoorn

Fietsverhuur Giethoorn

Nering 4 - 8355DK - Giethoorn